Det som gör vår sushi unik är mer än bara fantastiska och dagsfärska råvaror. Hos oss är utförandet det avgörande och vi lägger stor omsorg i tillagningen som bygger på traditionella processer som är utformade för att ta fram det bästa ur alla våra råvaror.

Fisken och skaldjuren ses ofta som stjärnan i varje sushirätt, men utan det perfekta riset så tappar den all sin glans. På KINJO använder vi oss av ett japanskt kortgrynigt specialris som vi omsorgsfullt tvättar flera gånger innan det ångkokas. Därefter blandar vi riset med vår egna vinägerblandning, för ett ris med kärna, där varje riskorn kan utskiljas men som samtidigt håller ihop.

Vi tillverkar dessutom majoriteten av våra såser och buljonger på plats för att få precis rätt smak eftersom vi är helt övertygade om att komplementen är precis lika viktiga som huvudingredienserna för att skapa den där speciella smakupplevelsen som vi vill leverera hos oss på KINJO.

Välkommen in på en väl komponerad smakupplevelse!