KINJO - MAT FÖR ALLA


Det som gör vår sushi unik är mer än bara fantastiska och dagsfärska råvaror. Hos oss är utförandet det avgörande och vi lägger stor omsorg i tillagningen som bygger på traditionella processer som är utformade för att ta fram det bästa ur alla våra råvaror.

Fisken och skaldjuren ses ofta som stjärnan i varje sushirätt, men utan det perfekta riset så tappar den all sin glans. På KINJO använder vi oss av ett japanskt kortgrynigt specialris som vi omsorgsfullt tvättar flera gånger innan det ångkokas. Därefter blandar vi riset med vår egna vinägerblandning, för ett ris med kärna, där varje riskorn kan utskiljas men som samtidigt håller ihop.


Vi tillverkar dessutom majoriteten av våra såser och buljonger på plats för att få precis rätt smak eftersom vi är helt övertygade om att komplementen är precis lika viktiga som huvudingredienserna för att skapa den där speciella smakupplevelsen som vi vill leverera hos oss på KINJO.

 

Välkommen in på en väl komponerad smakupplevelse!


OMAKASE - KOCKENS VAL

Omakase är ett begrepp/namn som betyder kockens val, den består av marknadens färskaste råvaror som är noggrant utvalda! Vi går direkt till återförsäljare och köper varor för att erbjuda er något färskt, trendigt och smakfullt.

Omakase är menyer skapade för alla, det som skiljer Omakase ifrån en tre rätters på en vanlig restaurang är upplägget! Kockens fantasi har präglat tallrikarna med Sashimi, japansk sallad, sushi och fantastiska såser för att ge dig en upplevelse utom dess like.

 

Sashimi är den första tallriken dina ögon ser vid kockens val, kallskuren lax i en hemlig syrlig sås toppad med lite färsk purjolök och rom låter din tunga vidga sina smaklökar inför den japanska salladen.

Dem fyra olika menyerna inom kockens val är olika men går under samma kategori:
Maten är skapad med fantasi och intresse för alla, men på ett annorlunda vis för varje meny du väljer.